Bavaria Used Cars îți oferă servicii complete de achiziție automobile, începând cu asistență personalizată la selecția masinii dorite, verificarea istoricului (istoricul de service, verificarea kilometrilor, reparații mecanice în garantie, accidente, revopsiri), verificarea documentelor (Brief, COC, caiet service) și până la intermedierea metodei de finanțare preferate.

În cazul în care nu ai găsit nicio ofertă pe măsura cerințelor tale, poți completa formularul Ofertă personalizată aici, ne transmiți caracteristicile pe care vrei să le aibă masina şi consultații Bavaria Used îți caută maşina pe care o dorești.

Autoturismele incluse în programul BMW PREMIUM SELECTION beneficiază de o verificare tehnică 360. Fie că este vorba de o verificare specială sau de lucrări de întreţinere, specialiştii noștri îți oferă servicii competente şi profesioniste. Cu experienţă bogată şi tehnologii inovatoare de diagnoză şi de programare, specialiştii de service Bavaria Used se asigură că automobilul tău este în stare optimă. Astfel, te poți bucura de achiziționarea unui automobil în stare optimă.
Autoturismele rulate se livrează către clienți cu o asigurare tip garanție tehnică valabila între 12 și 24 luni. Colaborăm cu 3 companii care asigură acest serviciu: BMW AG, Real Garant și CarGarantie. Compania Real Garant este partener oficial BMW Premium Selection în România pentru întreaga rețea de dealeri BMW/MINI autorizați.
Partenerul nostru îți oferă cele mai avatajoase și rapide condiții de leasing auto, indiferent de nevoi sau obiective propuse. Unicredit este compania de leasing numărul 1 în România. La Unicredit Bank poți conta pe rapiditate la obținerea finanțării, transparență, corectitudine și garanția calității serviciilor.
tuv-sud-logo
Din motive de siguranță, transparență și plus valoare pentru autoturismele rulate comercializate, ABG a decis demararea unui parteneriat cu compania TŰV SUD Romania, companie independentă și imparțială. Prin intermendiul acestui parteneriat facilităm accesul clientului și consultantului de vânzări la un raport tehnic personalizat al autoturismul rulat, reușind să aducem informații complete și transparante privind starea estetică a autoturismului, inspectat de specialiști TŰV.