BMW Premium Selection este certificarea pe care o primesc automobilele rulate care respect standarde înalte de calitate și fiabilitate bine predefinite.

Atunci când optezi pentru un automobile rulat certificat BMW Premium Selection ai garanția că autovehicul tău are deja finalizată verificarea la 360° – ce constă în verificări riguroase înainte de obţinerea certificatului BMW Premium Selection. De asemenea, pe lângă certificatul de calitate, ca posesor al unui autovehicul rulat te vei bucura de numeroase avantaje suplimentare.

DESCOPERĂ OFERTELE BMW PREMIUM SELECTION

AI NUMEROASE AVANTAJE CU BMW PREMIUM SELECTION

GARANȚIE 24 DE LUNI.

Un automobil certificat BMW Premium Selection este un automobil pentru care primești, în mod automat, o garanție completă valabilă timp de 2 ani. Cu garanţia BMW Premium Selection, poţi conduce relaxat – oriunde te-ai afla în Europa.

VERIFICARE COMPLETĂ 360°.

Numai automobilele pentru care s-a efectuat o verificare completă 360° sunt certificate BMW Premium Selection. Cu experienţa BMW şi echipamentele de diagnosticare de ultimă generaţie, toate automobilele BMW Premium Selection sunt testate și verificate îndeaproape de către experții noștri.

ISTORIC CERTIFICAT.

Atunci când achiziționezi un automobil rulat este important să cunoști totul despre el, inclusiv informații despre posesorii anteriori, servicii prestate pentru acesta, accidente sau lucrări de reparație. Pentru fiecare automobil BMW rulat certificat primești un istoric al acestuia complet.

FINANŢARE BMW PREMIUM SELECTION.

Pentru a avea acces facil la automobilele rulate favorite, partenerul tău BMW Premium Selection îți va prezenta multiple oferte avantajoase de leasing sau finanțare. În paralel, poți beneficia de oferte ”trade-in” pentru vechiul tău automobile.

LUCRĂRI DE ÎNTREŢINERE GRATUITE TIMP DE 6 LUNI/ 10.000 KM.

După ce vei intra în posesia noului tău automobil rulat certificat BMW Premium Selection, vei beneficia de lucrări de întreținere, în mod gratuit, timp de cel puțin 6 luni sau în limita a 10 000 km parcurși (conform indicatorului de intervale de service).

  Solicită ofertă personalizată pentru modelul tău preferat.

  Completează formularul de mai jos şi un reprezentant Automobile Bavaria te va contacta în curând şi îţi va transmite toate informaţiile suplimentare de care ai nevoie.

  Modelul BMW de interes


  Informații personale

  Mașina actuală

  Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing


  Doresc să primesc comunicări de marketing de la Automobile Bavaria prin:

  Politica de confidențialitate Automobile Bavaria