TRADE – IN

Eşti interesat de un automobil nou sau rulat din stocul nostru şi doreşti să îƫi vinzi rapid autoturismul actual?
Fie că deƫii un automobil BMW sau o altă marcă, aici eşti pe pagina potrivită.
Completează formularul de mai jos şi vei primi de la noi, în cel mai scurt timp posibil, o estimare a valorii de piaƫă a maşinii tale.

1. Informaţii de contact

2. Maşina actuală

Seria de șasiu este compusă din 17 caractere.
Vechimea maximă acceptată este de 10 ani.
Rulajul maxim acceptat este de 200.000 km.
Consimțământul meu cu privire la comunicarea de marketing
Sunt de acord ca Bavaria Used.com, marcă ce aparține grupului Automobile Bavaria, cu sediul in Şos. Bucureşti – Ploieşti 53A, sector 1, 013685, Bucureşti, să proceseze și utilizeze datele mele personale furnizate (de exemplu, date de contact și detalii personale, cum ar fi data de naștere și tipul de permis de conducere, hobby-uri și interese) pentru asistarea clienților și pentru comunicarea selectată a informațiilor despre produse și servicii Automobile Bavaria Group, precum și pentru cercetarea pieței. De asemenea, grupul Automobila Bavaria poate transmite aceste date către, după caz: societatilor din grupul Automobile Bavaria (Automobile Bavaria S.R.L., Bavaria Mobility S.R.L., Bavaria Broker S.R.L., MHS Consulting Lex S.R.L). Actualizările pot fi distribuite între societățile menționate.
Sunt de acord că datele personale sunt folosite pentru a crea un profil individual al consumatorului prin intermediul unei proceduri statistice. Prin intermediul acestui profil, voi primi comunicări de marketing cu un conținut relevant pentru mine precum (e.g. oferte personalizate din partea grupului Automobile Bavaria, Bavaria Used.com și anumite filiale precum și anumiți parteneri contractuali. De asemenea, sunt de acord ca profilul consumatorului să fie transmis de Bavaria Used.com către anumite filiale și parteneri contractuali pentru scopurile menționate mai sus și că aceste companii pot să mă contacteze cu informații relevante pentru mine.

Atunci când sunt disponibile, următoarele date furnizate de mine sau generate în urma utilizării de către mine a produselor sau serviciilor oferite de grupul Automobile Bavaria, Bavaria Used.com, anumite filiale și partenerii lor contractuali, pot fi incluse în dezvoltarea profilului: detalii de contact (cum ar fi numele, adresa, adresa de e-mail); informații suplimentare / preferințe (cum ar fi, de exemplu, dealer preferat, hobby-uri); datele de identificare (cum ar fi, de exemplu, numărul de client, numărul contractului); istoricul clientului (cum ar fi, de exemplu, primirea ofertelor, datele de cumpărare a vehiculelor, informațiile despre distribuitori); datele vehiculului (cum ar fi, de exemplu, datele de utilizare a aplicației BMW Connected: kilometraj, autonomie); aplicații / site-uri / social media. O listă exhaustivă cu datele din categoriile respective poate fi găsită aici.
Solicitare de schimbare privind formularul de consimțământ și dreptul de revocare i
Pot în orice moment să revoc declarația de consimțământ acordată grupului Automobile Bavaria si Bavaria Used.com, cu efect pe viitor. După revocarea completă, profilul meu de client nu va mai fi procesat și nu voi mai primi comunicări de marketing. Prin intermediul canalelor de comunicare specificate, pot să solicit informații privind datele mele stocate de către grupul Automobile Bavaria și/sau Bavaria Used.com, precum și corectarea, ștergerea sau blocarea datelor mele personale. Informații suplimentare privind prelucrarea datelor mele personale de către grupul Automobile Bavaria și drepturile mele pot fi găsite online în politica de confidențialitate Bavaria Used.com menționată în cele ce urmează:
Contact Automobile Bavaria
Telefon: 0800800269 între orele 9.00-18.00,
e-mail: protectia.datelor@automobilebavaria.ro,
Politica de confidențialitate Automobile Bavaria
 
În măsura în care automobilul tău nu este marca BMW, MINI, Audi, VW, Seat, Skoda, Mercedes, Volvo, Ford, Chevrolet, Citroen, Opel, Peugeot, Renault, Fiat, Dacia, un reprezentant Automobile Bavaria va reveni în cel mai scurt timp pentru detalii suplimentare.